Testimoniale

Am avut placerea de a colabora cu Dna mediator Luparu in solutionarea unei spete delicate pentru compania pe care o conduc. Profesionalismul, competenta si dedicarea dovedite ma determina sa recomand cu deosebita caldura serviciile Alma Mediators. Va multumesc din nou pe aceasta cale!

IULIAN ARABAGIU

Nu am decat cuvinte de lauda pentru doamna mediator! A fost extrem de prompta, comunicativa si a dovedit mult profesionalism. As recomanda-o cu mult drag oricui are nevoie de un mediator care rezolva lucrurile repede si bine.

ALEXANDRA BUTNARU

Dupa ce am citit parerile scrise anterior, parca-mi vine greu sa ma exprim.
Am lasat sa treaca ceva timp de cand, ajunsa la mediator, am primit un real ajutor intr-un moment deosebit de greu pentru mine. Insa cu rabdare si perseverenta dar si cu multa putere de intelegere si intelepciune, dra. Luparu m-a determinat sa vad si parti bune, in situatia in care ma aflam. Datorita dansei am putut merge mai departe in incercarea disperata de a-mi rezolva nedreptatile facute de oameni fara caracter.
Atat de lovita in ultimii ani din viata mi-a fost greu sa accept ca mai sunt si oameni in tara asta si inca unii de la care nu doar primesti ajutor ci chiar ai ce invata.
Pacat, totusi, ca sunt atat de putini…
Ii multumesc sincer pentru tot ce a facut pentru mine si sper sa putem pastra o relatie si pe mai departe!

LUMINITA FATU

In general, ma enerveaza sabloanele, pentru ca eu nu gandesc in limite, sunt o fire mai vorbareata, mai povestitoare.
Stelele de sus nu mi se par de ajuns pentru a exprima o parere asupra rolului mediatoarei cu care am intrat in legatura, prin sora mea, si ea la ananghie. Ei, bine, dra Ana-Maria Luparu nu numai ca are doua prenume istorice, biblice frumoase, dar le si poarta cu demnitate si naturalete de parca ea insasi le-ar fi inventat. Apoi, la unii chiar s-au adunat toate calitatile: pe langa frumusete, aceasta dra mediatoare mai are extrem de mult bun-simt, completat cu o inteligenta pe care nu ti-o poate da nici un doctorat, ci educatia timpurie, din copilarie, si dragostea de tot ce ne inconjoara. Cate carti a citit, in scurta ei viata, pentru ca mai este si foarte tanara, asta chiar nu mai conteaza. Este clar ca foarte multe. Si felurite.
Oricum, este un model de mediator si este exceptional ca Romania s-a gandit sa imbratiseze acest tip de justitie, intre Robin Hood si Tribunal. Iar dra Luparu isi face datoria, care a devenit un mod de viata la ea, asa cum putini stiu si au chef sa o faca. Felicitari! Si va multumesc ca m-ati indrumat atunci cand eram chiar disperata!

MARIA VOICAN

In viata nu dai tot timpul peste oameni corecti si care sunt altruisti, chiar te miri ca mai poti gasi, in societatea de acum, si asemenea oameni. Ei bine, personal, in mediatoare nu am gasit numai aceste calitati ci si un ajutor viabil. Un ajutor care mi-a redat increderea, speranta si optimismul. Ii multumesc!

MIHAELA C

Nu am vrut sa stie toata lumea conflictul meu. Asa ca singura optiune viabila a fost sa merg la mediator si am avut norocul sa gasesc o mediatoare nu numai deschisa la minte dar si-a facut si programul functie de noi, ceea ce e o raritate, intr-adevar!

VERONICA MARDARE

Am incercat pentru ca am fost obligat de instanta, dar cu siguranta merita! A fost necesar doar acordul si am terminat conflictul!

IONUT FILIPESCU

Sună Mesaj